VERKIEZINGSPROGRAMMA 2023-2027
VERKIEZINGSPROGRAMMA 2023-2027
De PVV is in Limburg de op een na grootste partij. We willen na deze verkiezingen met uw steun de grootste partij zijn.

De afgelopen periode heeft de PVV zich op basis van het verkiezingsprogramma “Wieer wirke aan ós Limburg” ingezet om uw belangen te vertegenwoordigen. Op een voor de Limburgse PVV kenmerkende manier: kritisch, open en in samenwerking met alle partijen. Wij sluiten geen enkele partij uit, ongeacht haar politieke overtuigingen.

De PVV is al vele jaren een partij van betekenis in de provinciale politiek. Stabiel en rechtdoorzee. Geen achterkamertjespolitiek en iedereen weet wat ze aan ons hebben. Natuurlijk moeten we soms concessies doen om onze doelen te bereiken, maar die doen we niet als ze onze eigen overtuigingen schenden. Wij weten dat, en de anderen weten dat ook. Politiek maakt ons dit krachtig en staan we waar we voor staan. Dat vertrouwen kregen we van u, en wij vertrouwen erop dat we dat voor de komende periode weer krijgen.

Met het verkiezingsprogramma 2023-2027: Stabiel, Betrouwbaar en Rechtdoorzee kiezen we voor een gezond financieel en inhoudelijk programma. We zullen ons, vooral ingegeven door de huidige financiële situatie, nog meer moeten focussen op de kerntaken van de Provincie. Er is veel minder ruimte om allerlei groene- en culturele hobby’s te blijven financieren. Eerlijk en gezond financieel beleid vraagt om de juiste keuze te maken. Dat is wat de PVV doet!
BEKIJK VERKIEZINGSPROGRAMMA
STABIEL
BETROUWBAAR
RECHTDOORZEE
PVV LIMBURG
PVV Limburg p/a 
Provincie Limburg 
Postbus 5700 
6202 MA Maastricht
CONTACT
E-mail adres:
info@pvvlimburg.nl
Telefoonnummer:
043 389-7061 (alleen op vrijdag!)
VOLG PVV LIMBURG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram