STEUN DE PVV!
STEUN DE PVV!
De Limburgse PVV fractie is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen helpen om het succes van de PVV te vergroten!

Het is ook mogelijk om in verkiezingstijd samen met de Limburgse PVV fractieleden flyers uit te delen op verschillende markten in verschillende plaatsen zoals Venlo, Venray, Horst, Roermond, Weert, Geleen, Kerkrade, Heerlen en Maastricht.

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan dat betere Limburg en Nederland? Wilt u zich samen met de Limburgse fractie inzetten voor de PVV?

Meldt u zich dan meteen aan via de knop onderaan. Indien U meer informatie wilt hebben over het vrijwilligerswerk bij de PVV kunt u uw gegevens via ons formulier achterlaten.

ALVAST HEEL HARTELIJK BEDANKT!
WORDT VRIJWILLIGER
DONEER AAN STICHTING PVV LIMBURG
Stichting PVV Limburg is door de inspecteur van de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) volgens artikel 6.33 Wet op de inkomstenbelasting (IB), waardoor u uw giften en schenkingen aan de stichting als aftrekpost voor de inkomstenbelasting kunt aangeven. 

Tevens zijn de ontvangen giften voor Stichting PVV Limburg niet belast op basis van de Successiewet 1956 (artikel 32 en 33 SW).

U kunt uw gift overmaken op bankrekeningnummer 
NL30RABO 0326 9986 40 
t.n.v. Stichting ondersteuning PVV Limburg te Maastricht.

DE STICHTING PVV LIMBURG DANKT U HARTELIJK VOOR UW BIJDRAGE!
STABIEL
BETROUWBAAR
RECHTDOORZEE
PVV LIMBURG
PVV Limburg p/a 
Provincie Limburg 
Postbus 5700 
6202 MA Maastricht
CONTACT
E-mail adres:
info@pvvlimburg.nl
Telefoonnummer:
043 389-7061 (alleen op vrijdag!)
VOLG PVV LIMBURG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram