Daryl Pfoster

Daryl Pfoster

Huidige politieke functies

  • Statenlid Limburg
  • Vicevoorzitter commissie Cultuur & Samenleving
  • Lid Euregio Raad Maas-Rein
  • Eerdere politieke ervaring
  • Burgercommissielid gemeente Sittard – Geleen
  • Fractiemedewerker PVV Limburg
  • Trainee Europees Parlement
  • Motivatie politieke activiteit

De belangrijkste motivatie om mij politiek te engageren is dat onze ouders en grootouders een prachtig land hebben opgebouwd. Een land met verworvenheden zoals vrijheid en gelijkheid die vandaag de dag onder druk staan. Grotendeels komt dit door politici en bestuurders die de werkelijkheid en het contact met de normale man en vrouw in de straat zijn verloren. Daarnaast worden signalen van onvrede weggestopt onder de mantel van politiek correctheid. De PVV is de partij die deze signalen van onvrede en onmacht oppakt en vertegenwoordigd in alle Nederlandse provincies, de Tweede Kamer en het Europees Parlement. En dit signaal wordt alleen maar groter en sterker, waarvan recente verkiezing- en referenda uitslagen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk het voorbeeld van zijn.

Onze bevolking met haar cultuur, traditie en waarden staat onder druk en wil ik ten alle tijden beschermen. Dit is voor mij de belangrijkste reden om mij bij de PVV aan te sluiten. Het wordt de hoogste tijd dat de burger de politieke elite een gevoelige tik uitdeelt middels hun stemrecht.  Het bestempelen van de PVV als racistisch, ondemocratisch en xenofoob heeft maar een doel gediend en dat is het machtsbehoud van diezelfde elite. Maar de burger is niet gek…

Als lid van Provinciale Staten zet ik mij in voor alle PVV stemmers, maar uiteraard ook voor de hele provincie met al haar inwoners. Mijn aandachtsgebieden zijn cultuur, leefbaarheid, veiligheid en zorg. Met aandacht voor de Limburgse volkscultuur knok ik ervoor dat tradities niet verloren gaan. Ik knok voor Law & Order waarbij leefbare dorpen en steden van belang zijn. Ik wil hebben dat jongeren veilig kunnen uitgaan en dat ouderen in de avonduren veilig over straat kunnen gaan. De inbraak golven door Oost-Europese roversbenden moet een halt worden toegeroepen! Als laatste knok ik  voor de kwetsbare in onze samenleving. Onze kwetsbaren moeten de zorg krijgen die ze verdienen, zeker onze ouderen.

Genoeg redenen om mij in te zetten voor de PVV in Limburg. Met uw steun contineer ik mijn werk in Provinciale Staten…er is nog veel werk aan de winkel!